Intrebari - Creditul Fulger

 • Suma minima este de 200 lei
 • Suma maxima este de 3000 lei, cu mentiunea ca pentru primul credit contractat suma maxima este de 1000 lei ; Recomandarea noastra este sa nu va imprumutati mai mult decat aveti nevoie chiar daca venitul v-ar permite acest lucru.
on Tuesday October 31 by admin
 • Actul de identitate
 • Extrasul de cont pentru cardul pe care va incasati venitul , extras ce trebuie sa cuprinda ultimul venit ( salariu sau pensie)
 • In anumite cazuri se pot solicita si alte documente necesare verificarii identitatii si/sau bonitatii financiare
on Tuesday October 31 by admin

Creditul Fulger se acorda pentru minim o zi si maxim 30 de zile 

on Tuesday October 31 by admin
 • Un venit permanent de tip salariu sau pensie
 • Incasarea venitului sa se faca obligatoriu prin cont de card
 • Un venit minimal de 800 lei pe luna
on Tuesday October 31 by admin

Nu, Fast Finance IFN S.A. nu solicita Adeverinta de Venit pentru acest tip de credit si nici nu solicita giranti sau garantii suplimentare.

on Tuesday October 31 by admin

Creditul Fulger se acorda in mod exclusiv online, prin urmare fara o conexiune la Internet nu puteti aplica.

on Tuesday October 31 by admin

Creditul Fulger este un credit 100 % online ce implica un schimb de mesaje de validare a identitatii dumneavoastra prin intermediul casutelor de mail. Fara o casuta de mail activa nu puteti aplica.

on Tuesday October 31 by admin

Fiind un credit care se acorda chiar si doar pentru o zi si maxim pentru 30 de zile dobanda este exprimata in procent pe zi.

Dobanda perceputa pentru primul credit este de 1.2 % si scade progresiv odata cu numarul de credite contractate, in cadrul programului de fidelizare Fast Finance

 

on Tuesday October 31 by admin

NU se percepe nici un fel de comision la Creditul Fulger

Pana la urma care este costul real ? Dobanda de 1.2 % sau DAE ?

Costul real al creditului reprezinta suma pe care dumneavoastra o platiti in mod real peste suma imprumutata.

La un Credit Fulger in valoare de 1000 de lei, imprumutati pentru 10 zile, la o dobanda de 1.2%/zi, costul real este de 12 lei /zi.

 

on Tuesday October 31 by admin

Pentru toate informatiile referitoare la DAE, ce reprezinta , cat de corect este sa afisam DAE la un credit de acest gen, care este costul real al creditului, va rugam sa accesati sectiunea “ Mai multe despre DAE” : click aici

on Tuesday October 31 by admin

Sunteti informat imediat, in mod automat de catre aplicatia informatica, prin e-mail pe adresa de mail cu care v-ati inregistrat la noi pe site si prin SMS pe numarul de telefon furnizat.

on Tuesday October 31 by admin

Sunteti informat imediatvprin SMS prin e-mail pe adresa de mail cu care v-ati inregistrat la noi pe site, cu privire la motivele respingerii.

Puteti incerca din noi imediat ce ati remediat problema pentru care vi s-a respins.

 

on Tuesday October 31 by admin

Contractul se semneaza online, direct de la calculatorul dvs, nu trebuie sa va deplasati nicaieri

Veti primi pe telefon prin SMS un cod unci de validare, pe care il introduceti in campul „Semnatura”

 

on Tuesday October 31 by admin

Este un contract perfect valabil.

Semnarea prin corespondenta, prin intermediul mijloacelor moderne de comunicare este un sistem acceptat deja de multi ani si in Romania atat de catre organismele de control cat si de catre instantele de judecata chemate sa se pronunte asupra legalitatii unor astfel de contracte.

In plus, codul de validare pe care il primiti prin SMS este un cod unic emis doar pentru dumneavoastra fiind in stransa legatura cu CNP-ul dumneavoastra si cu IP-ul calculatorului de pe care faceti aplicarea si ne trimiteti documentele. Acest IP se printeaza inclusiv pe contract, imediat sub numele dumneavoastra. 

 

on Tuesday October 31 by admin
 • Durata minima este de 3 ore
 • Durata maxima este de 24 ore sau in urmatoarea zi lucratoarea
 • In cazul in care semnezi contractul de credit pana la ora 13:30 vei primi banii in aceeasi zi 

 

on Tuesday October 31 by admin

Prin virament direct pe cardul dumneavoastra de salariu sau pensie. Ii puteti ridica apoi de la cel mai apropiat bancomat

on Tuesday October 31 by admin

DA, puteti sa achitati Creditul Fulger oricand in avans fara sa platiti nici un comision de rambursare anticipate sau orice alta suma in plus. Pentru reducerea costului de credit noi va recomandam sa platiti intotdeauna creditul cat mai repede cu putinta.

Pentru mai multe detalii va invitam sa accesati sectiunea CREDITARE RESPOSABILA.

 

on Tuesday October 31 by admin

DA, dobanda de recalculeaza astfel incat dumneavoastra datorati dobanda doar pentru zilele in care v-ati folosit de credit.

on Tuesday October 31 by admin

Fast Finance nu va limiteaza numarul de credite accesate. Singura conditie este sa achitati integral creditul actual inainte de a accesa un nou credit. Nu puteti avea doua credite Fulger in accelasi timp. Sfatul nostru: Ia bani cu cap!

on Tuesday October 31 by admin

Pentru siguranta dumneavoastra va vom solicita actul de identitate si extrasul de cont la fiecare aplicare. Vrem sa fim siguri ca nu aplica altcineva in numele dumneavoastra. Nu permiteti nimanui accesul la actul de identitate, extrasul de cont sau cardul bancar.

on Tuesday October 31 by admin

Despre Fast Finance

Fast Finance IFN SA este o societate inscrisa in Registrul General al Institutiilor Financiare Nebancare al Bancii Natioanle a Romaniei sub nr.  RG-PJR-41-110286 / 27.06.2014, autorizata de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personale sub nr. 33408/2014, societate Raportor la Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, societate Partener in cadrul Biroului de Credit

Contact

FAST FINANCE IFN S.A.
www.fast-finance.ro
Bucuresti, sector 1, str. Lainici nr. 44-46, etaj 4, apartament 9+10
Registru BNR: RG-PJR-41-110286/2014 
Registru ANSPDCP: 33408/2014 
Copyright © 2015 FAST FINANCE IFN S.A.

ABOUT SSL CERTIFICATES

Acest website foloșeste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experiență mai buna de navigare și servicii adaptate nevoilor fiecăruia. Detalii