Informatii utile

  Creditare Responsabila

  Ce trebuie sa stii atunci cand cauti un credit Urgent? Cand nu este indicat sa apelezi la Creditul Fulger? De ce trebuie sa imprumuti exact suma de care ai nevoie, nu mai mult? Iata de ce este importanta increderea reciproca.
  Click aici pentru raspunsul la toate aceste intrebari.

   

  Adevarul despre DAE

  Ce este DAE (Dobanda anuala efectiva)? Cum se calculeaza DAE si ce relevanta are pentru creditele urgente de tip Creditul Fulger? Este DAE un Cost Real sau doar un Indicator de Comparatie?
  Click aici pentru raspunsul la toate aceste intrebari despre Dobanda anuala efectiva - DAE

   

  Intrebari frecvente

  Cine poate obtine creditul Fulger, in ce moneda se acorda, care este suma maxima acordata, ce venituri sunt acceptate, cat dureaza analiza si care este perioada de creditare?
  Iata raspunsurile la toate intrebarile importante despre acest credit. 
  Click aici

   

  Termeni si conditii

  Acesta este pagina web oficiala a FAST FINANCE IFN SA. Drepturile de autor asupra intregului continut apartin in totalitate FAST FINANCE IFN SA. Persoanele care doresc contractarea unui credit oferit de catre FAST FINANCE IFN SA. trebuie sa completeze formularul de pe site sau sa se adreseze consultantilor.
  Click aici pentru a citi Termenii si conditiile de utilizare a site-ului

  Despre Fast Finance

  Fast Finance IFN SA este o societate inscrisa in Registrul General al Institutiilor Financiare Nebancare al Bancii Natioanle a Romaniei sub nr.  RG-PJR-41-110286 / 27.06.2014, autorizata de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personale sub nr. 33408/2014, societate Raportor la Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, societate Partener in cadrul Biroului de Credit

  Contact

  FAST FINANCE IFN S.A.
  www.fast-finance.ro
  Bucuresti, sector 1, str. Lainici nr. 44-46, etaj 4, apartament 9+10
  Registru BNR: RG-PJR-41-110286/2014 
  Registru ANSPDCP: 33408/2014 
  Copyright © 2015 FAST FINANCE IFN S.A.

  ABOUT SSL CERTIFICATES

  Acest website foloșeste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experiență mai buna de navigare și servicii adaptate nevoilor fiecăruia. Detalii